Mit navn er Lucca og jeg er professionel makeup artist og stylist, uddannet hos Art of style and makeup. Jeg har været uddannet makeup artist siden maj 2017 og stylist uddannelsen blev jeg færdig med i december 2017.

Jeg vidste allerede i en ung alder, at jeg gerne ville være noget kreativt, hvor jeg kunne bruge mine hænder,og arbejde i et fag, hvor jeg skulle have kontakt med mennesker. Min interesse for makeup og stil var større end andre piger i min omgangskreds og jeg kunne mærke, at det var noget jeg gerne ville arbejde videre med.

Jeg fandt skolen “Style and Makeup” og fik tilsendt materiale på uddannelsen. Da jeg læste om alle de ting jeg kunne lære på uddannelsen, så var jeg solgt. Det var jo lige nøjagtigt det, jeg gerne ville fremadrettet. Det har været nogle helt fantastiske måneder på skolen med nogle vildt dygtige lærere og fede oplevelser. Jeg er SÅ glad for, at jeg har valgt at gå den vej. Det var derfor også naturligt for mig, at tage Stylist uddannelsen efterfølgende. Den hænger godt sammen med makeup artist uddannelsen og giver mig flere muligheder i min fremtidige karriere.

Jeg har nu efter et år fået opbygget et stort portfolio, hvor jeg både har lagt makeup og stylet modellerne. Jeg har fået en mange gode kontakter, været med på 2 filmproduktioner og været med nogle  af Danmarks dygtigeste dansere til VM i showdance i Slovenien. Her fik jeg lov, at lave dem om til Jokeren og Harley Quin. hvilket var en vild oplevelse!!

Til dagligt arbejder jeg som professionel makeup artist og stylist i et fotostudie i København og har en masse freelance jobs ved siden af også.

Lucca Natasia Beauty