Professionelt airbrush kursus for branchefolk

[smartslider3 slider=”12″]

Kurset henvender sig til dig, der gerne vil lære de grundlæggende teknikker, samt dig der kender til airbrushen, men gerne vil have en bredere erfaring. Vi bruger dygtige makeup artister, som underviser i Dinairs produkter, og du vil efter kurset blive certificeret Art of Style and Makeup airbrush makeup artist. På dette kursus vil du komme igennem alle teknikkerne til at bruge din airbrush professionelt. I undervisningen er der lagt vægt på, at du som deltager får den praktiske træning, der gør du føler dig tryg til efterfølgende at arbejde med din airbrush. Kurset varer 2 dage og der vil være 1 underviser, som sørger for at du får en grundig og professionel undervisning.

I modsætning til almindelig makeup hvor du smører foundation på din hud, sprayer airbrushen en let tåge af makeup, der får huden til se naturlig ud. Det lægger sig fint og jævnt på huden og giver et fejlfrit resultat fyldt med glød.

Airbrush makeup er især velegnet til at dække rødme, pigmentpletter, urenheder og lignende uden du har den tunge følelse af makeup. Hemmeligheden bag det flotte resultat er, at din egen huds glød skinner igennem og giver illusionen af, at huden er perfekt. Du bestemmer selv, om du ønsker en let eller meget dækkende makeup.

Tåler et kig tæt på

Der er en grund til airbrush makeup er de kendte og stjernernes foretrukne makeup. Du ser ikke makeuppen, kun det smukke resultat.

Smuk makeup på ingen tid

Det er hurtigt og nemt at lægge en smuk og naturlig makeup. Det tager kun få minutter, og resultatet holder hele dagen. Makeuppen er vandafvisende, tørrer på få sekunder og smitter ikke af. Airbrushen sprayer så præcist, at du hverken får det i håret eller på tøjet.

Hvorfor er Dinair bedre?

Dinair´s makeup er vandafvisende, silikonefri, uden parabener og er ikke testet på dyr. Makeuppen bliver sprayet på huden som en fin tåge du bestemmer selv hvor dækkende din makeup skal være. Resultatet er en let, perfekt og næsten usynlig makeup som holder hele dagen.

Hurtigere

Det kræver ikke meget øvelse at lægge din foundation, allerede efter få gange vil du være helt tryg ved det. Hvis du ser den medfølgende DVD vil du hurtigt kunne lægge både foundation, øjenskygge, blush og eyeliner.

Længere holdbarhed

Dinair makeup er specielt designet til at holde længere, den smitter ikke af, og har en holdbarhed på op til 24 timer. Dinair er brugt af mange professionelle makeup artister, fordi makeuppen er ekstra holdbar. For det bedste resultat anbefaler vi, at du lægger makeuppen på et rent ansigt. Brug helst en fugtighedscreme der ikke er oliebaseret, da makeuppen er lavet af vand, det kan forkorte holdbarheden, hvis du har en meget olieholdig fugtighedscreme indenunder. For det bedste resultat anbefaler vi, at bruge Dinair´s hudpleje produkter, der er designet til at komplimentere makeuppen.

Mix farverne

Bland farverne og lav dine egne ynglings farver. Det er nemt, du blander bare få dråber i din airbrush. Der er over 100 farver at vælge imellem, så mulighederne er uendelige når det drejer sig om at skabe farver. Du kan blande de forskellige foundation farver, hvilket gør det muligt at matche din hudfarve helt præcist.

Airbrush kurset omfatter følgende:

 • Teknik
 • Concealer
 • Foundation
 • Contour
 • Highlight
 • Blush
 • Bryn
 • Øjenskygger
 • Øjenbryn
 • Liner
 • Vedligeholdelse af airbrush

I kursus prisen er iberegnet et skolekit med airbrush, samt mange grundig udvalgte farver i Dinairs sortiment. Max. 8 deltagere pr. hold. Ved deltagelse på kurset vil der være mulighed for at tilkøbe ekstra Dinair produkter. Undervisning foregår på makeup artist skolen Art of Style and Makeup på Kgs. Nytorv 21 B. i København. I disse lokaler har vi de perfekte omgivelser med rigtig gode forhold med lys, spejle og høje stole.

Airbrush kursus

I kursus prisen er iberegnet et skolekit med airbrush samt mange grundig udvalgte farver i Dinairs sortiment.

Næste holdstart: Afventer ny dato.

Ved deltagelse på kurset vil der være mulighed for at tilkøbe ekstra Dinair produkter. Undervisning foregår på makeup artist skolen Art of Style and Makeup på Kgs. Nytorv 21 B. i København. I disse lokaler har vi de perfekte omgivelser med rigtig gode forhold med lys, spejle og høje stole.

Pris for airbrush kursus: 7.900,- kr.

(kursus 3.900 kr. + 4.000 kr. i materialer)