Bliv Makeup artist

Går du med drømmen om at blive makeup artist, så kan du nu sikre dig en plads på vores erhvervsuddannelse i København. Her vil du lære de mange forskellige teknikker, man skal kunne beherske som professionel makeup artist.
Du vil blandt meget andet lære om forskellige hudtyper, mofologi og diverse præparater.
Som professionel makeup artist skal du være i stand til at lægge mange forskellige typer makeup.

Udover at lære hvordan man lægger en skøn makeup, finde de rigtige farver eller hvordan man korrigerer, så vil du også komme igennem uddannelsesmoduler der lærer dig teknikker til at lægge makeup til film, tv og teater. Når der skal laves special effects i film, er det makeup artisten, der laver de blodige sår eller de skræmmende masker. Det lærer du naturligvis også på vores makeup artist uddannelse.

Du vil også komme gennem et modul hvor du lærer at lave masker, som ligeledes er hyppigt brugt til filmproduktioner. Her arbejder vi med alginat-blandinger, gips, silicone og latex. Her er altså rig mulighed for at udfolde de kreative evner.

Makeup artist uddannelse

Du lærer selvfølgelig også at lægge alt fra den naturlige makeup til de mere ekstravagante galla- og show-makeup, hvor de stærke farver og nuancer er i fokus. Som makeup artist til fotoshoots er det også vigtigt at lære om den specifikke makeup teknik til farve og sort/hvid billeder. Derudover lærer du også om makeup til reklame- og portrætfoto.

Læs mere om de forskellige moduler herunder og meld dig til uddannelsen som makeup artist. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål omkring vores makeup uddannelse, mulighederne og forløbet.

3121

SKØN MAKEUP

Læren om hudtyper og basen for en god make-up. Aldersforandringer, præparatlære og morfologi (læren om ansigtsformer og knogle-struktur) til skønmakeup. Manicure. Farvelære, farvernes psykologiske betydning og sprog. Korrektion af ansigt, øjne, næse og mund. Retning og farvning af vipper og bryn

HISTORISK MAKEUP

Historie og makeup. Vi starter i det gamle Ægypten, hvor vi laver Cleopratra, videre til renæssancen og baroktiden for dernæst at befinde os i 1900 tallet med fokus på alle de skønne filmdivaer som Marylin Monroe, Greta Garbo, Malene Dietrich, Twiggy med flere

TEGNE OG MALELÆRE

Vi arbejder med skitser og skygger til udførelse af bodypainting med og uden airbrush. I børneansigtsmaling laves der tigerdyr og andre fantasifulde udtryk. Vi afprøver færdigheder i en børnehave. Camouflage og tatoveringer udarbejdet i fedtfarver. Avantgarde makeup med stor inspiration fra mode og fantasi.

SPECIAL EFFECT

I dag laves mange gode film, hvor special effect er en vigtig faktor for at kunne udføre. Vi ser skuespilleren forslået med stød og slag, rifter og skudsår, brandmærker m.m. Farvelægning og arbejdet med div. special effect materialer skal gøres meget omhyggeligt, så resultatet ser realistisk ud.

MASKE PRODUKTION

Special effects afstøbninger.
Her arbejdes med alginat-blandinger, gips, silicone, gelantine og latex m.m.Vi laver skaldepande, horn og næser i latex. Vampyr tænder i cernit. Afstøbning af dele af ansigt. Afstøbning af næse. Afstøbning af øje. Proteser støbt i silikone og gelantine, så som et hævet bokser øje og en skæv næse. Maske maling

TEATER MAKEUP

Med stor inspiration fra Københavns teatre og Tivoli, vil vi arbejde med fedtfarver, fremstille horn, næser, tænder, skæg og bruge mange forskellige parykker til bl.a. Mephisto, Don Quixote, Dragula og hovedrollerne i Pantomime teatret. I pensum gives en god beskrivelse af alle de karakteristiske teaterkarakterer

elit. vel, adipiscing Lorem pulvinar nunc