Jeg havde arbejdet som tjener i 9 år i 2006. Var blevet træt af dette og ville prøvet noget helt andet og nyt i mit liv. En af mine venner sa til mig at jeg var så kreativ så hvorfor ikke prøve at blive Make-up Artist. Jeg søgte lidt på nettet og fandt skolen Art of Makeup. Efter grundige overvejelser meldte jeg mig ind på skolen.
Jeg startede på uddannelsen som Prof. Makeup Artist i januar 2007.
Jeg startet og fandt hurtigt ud af at jeg havde fået en lærer der kunne sit kram!! Carina som var vores lærer, lærte os tingene på en fed måde og var et stort plus for klassen som osse var et mega godt team!! Jeg havde aldrig haft med makeup at gøre før, men fik en masse støtte på skolen og masser af gode råd med på vejen. Hver måned havde vi modulprøve i det vi havde lært i den foregående månede. Dette var meget fedt for så kunne man se hvor langt man var kommet.

I skoletiden var jeg ude og lave nogle småjobs hvor jeg bla. stod for makeup og stylet hår: Var ude med en fotograf og lave modelbilleder,- Alt For Damerne messe i Forum, hvor jeg var makeup artist og for et tøjmærke til modeugen i Øksnehallen hvor jeg sminkede og satte hår på deres modeller. Jeg også har været ude at lave makeup på nogen reklamefilm og dokumentarfilm.
I august bestod jeg examen med nogen ret flotte karakterer. Jeg havde under uddannelsen snakket lidt med nogen folk hos MAC. De var meget interesseret i at jeg skulle komme og lægge en prøvemakeup for at de skulle kunne se hvad og hvor meget jeg kunne efter endt uddannelse. Jeg bestod prøven og arbejder den dag i dag for MAC.
Det er det fedeste job jeg nogensinde har haft og alt dette kan jeg takke Art of Makeup for.

Jeg kan på det varmeste anbefale skolen Art of Makeup til dem der vil tage uddannelsen som prof. Makeup Artist.
Tak Linda for en fed skole!!

Med venlig hilsen Nicolaj Mortensen

ut tempus pulvinar quis, Sed Lorem