Jeg har altid haft en stor interesse for skønhedsbranchen, men fik aldrig gjort mere ved det og endte med at uddannet mig indenfor int. virksomhedskommunikation og salg. I forbindelse med et coachingforløb besluttede jeg, at gøre drømmen til virkelighed og at komme til at arbejde med noget, jeg virkelig brænder for!

10 ugers Make-up kursus
Jeg fandt Art of Style and Makeup’s hjemmeside og tilmeldte mig deres 10 ugers make-up kursus. På kurset gennemgik vi følgende make-up typer: dag, aften, brude, galla, show, ældre, brille og trend make-up samt fik viden om morfologi og farvelære. Læreren viste make-up typen på en af deltagerne og så skulle vi efterfølgende lægge den på hinanden. Det blev til 10 fantastiske uger, hvor jeg lærte utrolig meget omkring make-up og fik et unikt indblik i skønhedsbranchen. På kurset mødte jeg nogle utrolig søde mennesker, som jeg stadig har kontakt til i dag og vi havde en rigtig sød lærer, Camilla, som underviser. For mig var det et wake up call pludselig at arbejde med noget, som jeg virkelig brændte for!

6 ugers Skønhedskursus
Jeg blev så hooket på det, at jeg også tilmeldte mig Art of Style and Makeup 6 ugers skønhedskursus. Her fik jeg endnu et brush up på make-up typerne og kunne ydermere tilføje grooming (herre makeup) og avantgarde make-up til CVet. Kurset var en kombination af make-up, hårstyling og skønhedspleje. Jeg lærte at sætte en masse flotte frisurer samt lærte om hudpleje, ansigtsbehandlinger, farvning af bryn og vipper osv. Carina, vores make-up lærer, var meget kompetent og fortalte indlevende om hver makeup type, tendenser osv. Alt i alt et virkelig spændende kursus, som jeg har lært utrolig meget af.

Efter kursets afslutning
Da jeg var færdig på skolen oplevede jeg, at tingene tog til i fart.  Jeg havde ved siden af kurset oprettet en skønhedsblog www.beautyobsession.dk, så jeg kunne sætte ord og billeder på skønhedspassionen. Igennem en kontakt blev jeg tilbudt at stå for PR af den store afslutningsfest på modeugen VISION PARTY SS13. Det betød, at jeg sad med kontakten til bl.a. kosmetik branchen samt modemagsinerne. Under modeugen var jeg backstage på flere shows bl.a. Designers Remix, Wackerhaus og Stine Ladefoged via et samarbejde med L’Oréal. Her interviewede jeg bl.a. chef makeup artist Anne Staunsager omkring valg af makeup til de forskellige shows. Du kan se videoerne på mit site   I dag har jeg samarbejde med diverse fotografer og er ved at opbygge min portefølje, så jeg snart kan gå live med min make-up artist website. Et fast samarbejde med L’Oral er det også mundet ud i, som anmelder af deres nye skønhedsprodukter.
Når jeg kigger tilbage på de sidste 5 måneder, er det med en form for rus. Jeg har nået så meget! Alt det havde ikke være muligt uden den hjælp og støtte, som jeg har fået hos Art og Style i form af opbygning af kompetencer indenfor en helt ny branche. Art of Style har bl.a. også stået for at arrangere, at jeg (sammen med 4 andre) kom ud som makeup artist i forbindelse med et modeshow på Rådhuspladsen.
Tusinde tak for nogle virkelig gode og kompetencegivende kurser
De bedste hilsner Helena Bruun

in Donec ut venenatis lectus adipiscing efficitur. ante.